Krov Sa Uvalama

Šta su krovne uvale?

Krovne uvale su mesta suticanja odn. sučeljavanja dve susedne krovne ravni pod oštrim uglom. Uvale se sreću kod svih tipova viševodnih odn. složenijih krovova, sem kod četvorovodnih krovova. Krovne uvale su toliko česte da se većina modernih krovova funkcionalno ne može zamisliti bez njih. Služe da formiraju kanal za odvođenje vode sa krovnih ravni u oluke. Suprotni krovnim uvalama su krovni grebeni ili grbine (sučeljavanje krovnih ravni pod tupim uglom).

Za šta su pogodne krovne uvale?

  • Za viševodne krovove
  • Za objekte sa više kalkanskih zidova
  • Za specifičan oblik i estetiku krova

O čemu treba voditi računa?

Pri izradi krova sa uvalama, posebnu pažnju treba obratiti na obezbeđivanje uvala i dela konstrukcije oko uvala od curenja i podlivanja vode. Ova problematika nam je dobro poznata i uspešno je rešavamo kvalitetnim izvođenjem krovopolagačkih i limarskih zanatskih radova.

Krov Sa Uvalama

Izgradnja novog krova sa uvalama

Specijalizovani smo za gradnju krovova sa uvalama za vaše prizemne i višespratne stambene objekte. Nudimo konstrukcijski i estetski kvalitetna rešenja koja uključuju izradu krovne konstrukcije i pokrivanje krova keramičkim crepom ili bitumenskom šindrom. Stojimo vam na raspolaganju ukoliko vam je potrebna izgradnja novog krova sa uvalama za vašu:

  • Kuću
  • Vikendicu ili
  • Pomoćni objekat

Rekonstrukcija i popravka krova sa uvalama

Ako vam krov prokišnjava ili postoji rizik od urušavanja krova, rekonstrukcija ili popravka krova je najbolje rešenje. Rekonstrukcija krova je idealna ukoliko želite da brzo i pristupačno rešite problem starog krova.

Vršimo popravke svih vrsta dotrajalih ili oštećenih krovova sa uvalama na stambenim i nestambenim objektima. Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna popravka krova. Dajemo tačne procene vrste i cene koštanja radova a iste izvodimo profesionalno, brzo i povoljno.

Zatražite procenu

Šta nudimo?

 Znanje

 Iskustvo

 Kvalitet

 Brzinu

 Preciznost

 Uštedu

2022  Renoviranje Krova